Koninginnedag in Seattle

Vrijdag ben ik aangekomen in Seattle en was daarom gevraagd door Wendy (onze lokale relocation agent, een NL dame die ons gaat helpen te settlen in de US) of ik stroopwafels wilde meenemen. Op zaterdag werd er Koninginnedag gevierd op de Nederlands ‘Orange School’ Dit is een jaarlijkse traditie. De kinderen kunnen er allerlei spelletjes spelen zoals sjoelen, koekhappen etc. Er is een loterij en men kan bieden op allerlei zaken die zijn gedoneerd. Allemaal voor het goede doel.

Er is NL eten te koop zoals broodjes kroket, snert en koffie met stroopwafels. Er is in Seattle een grote NL community en die kom je daar dan ook tegen.

Wendy vroeg of ik ook zin had om te komen en aangezien ik toch al om 2:30 wakker was die ochtend en verder nog niet echt wist wat ik moest gaan doen ben ik daar uiteraard heengegaan. Heel veel collega’s tegengekomen met kids en vrouw. Dat was al leuk. Ik heb niet meegedaan met het zaklopen, wellicht volgend jaar Smile

DSC_0045DSC_0046DSC_0047DSC_0048DSC_0050DSC_0054