Appraisal huis Bothell goedgekeurd

zoals ik al eerder schreef viel de taxatie van het huis in Bothell nogal tegen. De kopers zijn meteen van bank geswitched (dit was de druppel) en hebben dus opnieuw een taxatie moeten laten doen. Dat kon gelukkig heel snel (binnen 3 dagen). Gisteren (12 augustus) kregen we bericht dat de taxatie binnen was op $600.000 en vandaag is deze door de bank bevestigd. Dit betekend dat de kopers verder kunnen met het afronden van de hypotheek en we de overdracht waarschijnlijk op de geplande 26 augustus kunnen gaan doen. Het bedrijf van de kopende en onze makelaar gaan wel een klacht indienen over de vorige taxateur zodat dit in de toekomst niet nog een keer hoeft te gebeuren. (Je hoort nu wel meer drama verhalen over wat er op het laatste moment nog allemaal mis kan gaan met banken en hypotheken etc). We moeten maar niet te veel nadenken over wat er nog allemaal kan gebeuren en mis gaan..

Dus vandaag kan het SOLD bordje voor de deur. Goed nieuws, nu druk bezig met het afronden van de koop van het andere huis. Zal daar van de week nog wat meer over schrijven (inspectie en taxatie) en kijken of ik zo’n taxatie rapport online kan plaatsen zodat je eens kunt zien hoe zoiets eruit ziet.

Comments

Comment by Klaasjan on 2015-08-14 16:12:22 +0000

Huis kopen, verkopen, makelaars…. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!