Mooi in Amerika, het wekelijkse politierapport van Sammamish

Naast de rare dingen kom ik ook veel leuke en mooie dingen tegen in de US. Zal er zo nu en dan eens een blogpostje van maken.

Dit las ik gisteren in het lokale suffertje van Sammamish. Het politierapport van afgelopen week.

WP_20130516_009

Een aantal hoogtepunten van deze week: Een jongere in het bezit van wiet. Is aan zijn moeder overgedragen (de jongen, niet de wiet). Een laptop vermist uit een niet afgesloten lockerroom. En jawel. Er was een pinpas gevonden en het is gelukt om die bij de eigenaar terug te krijgen Smile.

Onwaarschijnlijk eigenlijk als je dit zo leest hoe rustig het in deze buurt is. Je hebt bij de US toch een ander beeld in je hoofd. Nu is het ook een groot land en zijn er hele slechte gebieden om te wonen maar dit bevalt me erg goed eigenlijk! Open-mouthed smile