We hebben een nieuw huis

Vandaag hebben het huurcontract van ons nieuwe huis getekend. Per 15 juli gaan we wonen op:

1011 244th Ct SE, Sammamish, WA 98075

http://binged.it/12cTVyU

image

image

Het huis is 2700sqft en heeft een garage voor 3 autos. Fijne tuin op het zuiden. 3 slaapkamers en 2.5 badkamer. (wc beneden en 2 badkamers boven). Zodra we de sleutel hebben zullen we wat fotos maken. Er staan wat fotos op Zillow maar die zijn niet heel erg duidelijk. http://www.zillow.com/homedetails/1011-244th-Ct-SE-Sammamish-WA-98075/61767923_zpid/

Zoals je op de fotos kunt zien hebben we een kleine oprit. Er is een speeltuintje vlakbij voor Lisa om te spelen. Dus voldoet eigenlijk aan al onze eisen 🙂

Voor de hond hebben we een $300 non refundable deposit gedaan. Bij het tekenen 1 maand huur als deposit (met een cheque betaald). Dat geld krijgen we weer terug als we het huis verlaten (zonder schade etc)

We zijn blij dat we nu eindelijk weten waar we terecht komen. De school van Lisa is nu ook bekend. (een hele goede elementary vlak in de buurt)