We wachten met smart op de container

Vandaag moet onze container aankomen in Seattle (met de trein)

Capture

De container heeft ondertussen een hele reis achter de rug (oceaan over, via het panamakanaal etc)

Het duurt dan nog 5-7 business days om door de douane te komen. Daarna kan het ook nog eens zo’n periode duren voordat men tijd heeft om de container bij ons af te leveren. Het duurt nu wel heel erg lang hoor. We leven in principe nog steeds uit onze 2 koffers per persoon en wat luchtvracht. We verlangen weer naar onze eigen spulletjes. Ons eigen bed, kussen, dekbed en handdoeken. Eigen keukengerei etc.

We hebben een prima tijdelijk woning voorzien van alle gemakken maar het is niet ‘eigen’. Oorspronkelijk zouden we de 25e dit huis moeten maar dat is nu verlengd tot 5 augustus. In het verleden kon men nog wel eerder verhuizen en kreeg je het geld wat bespaard werd terug om tijdelijk meubels te huren. Helaas kan dat niet meer anders waren we al eerder verhuisd.