De griepprik (Flu Shot)

Op dit moment wordt je echt doodgegooid met reclame voor de griepprik. Bordjes langs de kant van de weg, in de supermarkt, op de radio, echt overal. Het is hier dus heel normaal om elk jaar een griepprik te halen. Het is zelfs nog erger, je bent asociaal als je GEEN griepprik haalt want dan kun je iemand anders aansteken en die kunnen er zelfs DOOD aan gaan!!! Toch wel bijzonder om eerlijk te zijn.

Zelf zijn we van mening dat je als je een goede gezondheid hebt en niet te oud je geen griepprik nodig hebt, waarom onnodig prikken halen als het niet echt nodig is. Ze zijn hier sowieso ‘over protective’ naar onze mening. Als je ziet hoeveel van die ‘hand sanitizers’ worden gebruikt overal krijg je als kind ook de kans niet meer om weerstand op te bouwen.

Maar goed, je ziet dus overal informatie over de griep. Websites als http://www.flufacts.com proberen je te informeren.

image

Op kantoor kunnen we ons gratis laten inenten. Bij de supermarkt krijg je 10% korting op de boodschappen als je daar je flyshots haalt.

imageimageimageimageimageimageimage

Er worden zelfs mensen ontslagen als ze de Flu Shot niet halen

image

Weer iets wat je opvalt als je hier rond loopt in de US.