Huizenjacht, we gaan onderhandelen!

Update. Dit is de locatie op Bing maps waar het huis staat

We zijn weer een stap dichterbij. We zijn vandaag met de makelaar in het huis geweest. Ook zij was erg onder de indruk. Ik ben smiddags bij de bank geweest en ook de financiering komen we uit op een manier waar wij blij mee gaan zijn. (zal nog een blogpost maken over de hypotheek met wat meer details hoe het hier werkt).

Lillian onze makelaar gaat morgen met de bouwer aan tafel om te onderhandelen. Helaas wil de bouwer niet zakken met de prijs (dat hebben we gecontroleerd. De laatste projecten zijn allemaal voor de vraagprijs weggegaan). Maar er is nog wel ruimte om te kijken of ze nog extra werk willen doen zoals de apparatuur, de afsluitkosten voor de hypotheek en bijvoorbeeld 2 franse deuren in de werkkamer als extra.

Dus morgen hopen we een contract met dit soort details te krijgen en als het bevalt kunnen we tekenen.

Meteen nog wat fotos en filmpjes gemaakt van het huis zodat het thuisfront ook kan zien waar we komen te wonen als het allemaal doorgaat.WP_20140205_16_27_32_Pro

Als ik zo achterin de tuin sta en San in de deuropening zie staan realiseer ik me pas hoe groot het huis is.WP_20140205_16_22_34_Pro

En nog een kleine tour van binnen

En een klein stukje van de rit naar de wijk toe zodat je een idee krijgt hoe de omgeving eruit ziet.