Pech met de Mercedes

Het was van de week fantastisch lekker weer. Dik 30 graden dus lekker met het dak open naar huis gereden.

WP_20140701_16_30_59_Pro

Helaas begon onderweg het waarschuwingslampje van de koelvloeistof te branden en niet veel later een rood scherm met de melding dat ik METEEN moest stoppen. Dus de auto langs de kant van de weg stil gezet en ja hoor, er liep vloeistof uit de auto. Alle koelvloeistof loopt dus onder de auto vandaan.

WP_20140702_002

San gebeld om me te komen halen. Helaas hadden we geen sleepkabel dus die eerst even gekocht by O’Reilly en toen met de Volvo mijn auto opgehaald. Sleepogen aan de autos gemaakt en kabel ertussen. San voor het eerst van haar leven een auto gesleept (ik reed in de Volvo, san in de Mercedes) ze vond het doodeng en wilde het nooit meer doen.

Had de garage al gebeld en die konden voor het weekend nog wel even kijken (donderdag, vrijdag is alles dicht ivm 4 juli nationale feestdag). Dus thuis maar een sleepdienst gebeld. De verzekering vergoed dat tot max $200. Kosten waren $154 dus dat kon mooi. Uur later werd de auto opgehaald en is toen door de chauffeur afgeleverd in Bellevue bij de garage.

WP_20140702_004WP_20140702_005WP_20140702_006

Volgende dag nog even gebeld, er was een slang oid gebroken, moest bij de dealer vandaan komen en ze wisten niet of deze op voorraad was. Einde van de dag kreeg ik een telefoontje dat de auto toch klaar was. Kosten iets meer als $400. Maar hij rijdt in ieder geval weer, dus savonds met San de auto opgehaald in Bellevue en ik kan weer rijden.

Dit was de rekening van de garage (zie je ook eens hoe dat er hier uit ziet) met name arbeid omdat er veel dingen lostgehaald moesten worden om de slang te vervangen:

Rekening reparatie koelslang voor BLOG

En de rekening van de sleepdienst. (voorrij kosten $65, per mile $3.75, nog wat brandstof kosten etc. totaal $154)

Rekening tow service kapotte koelslang voor BLOG

Soms mis ik mijn leaseauto best wel Winking smile