Lisa’s eerste dag op school

Vandaag was Lisa’s eerste dag op school. Dit jaar naar ‘1st grade’ dus uiteraard is Lisa nu echt al groot.

Gisteren was er een kennismakings uurtje. Dat was wel fijn, Lisa vindt het allemaal erg spannend maar nu konden we in ieder geval even de in klas. Haar buro gevonden, waar haar locker was en uiteraard even kennis maken met de juf.

WP_20140902_002

Er was een speurtocht voor Lisa, zoek je buro, waar is de klassebieb en zoek een boek uit wat je dit jaar wilt lezen. Berg je spulletjes op (We moesten potloden, papier, schaar, tissues, plakstiften etc meenemen). Waar is je locker, waar is de wc etc. Daarna even dag zeggen tegen de juf (spannend!) Gelukkig zijn er ook nog een paar kindjes die Lisa al kent van kinder garten vorig jaar.

Vandaag was dus de eerste schooldag. Gelukkig al iets minder spannend omdat Lisa nu een beetje wist hoe en waar alles was.

WP_20140903_001

Op het schoolplein verzamelen voor de juiste klas

WP_20140903_004

En dit is de juf van Lisa. Ms Crumbaugh

WP_20140903_008

Zaterdag begint ook de Nederlandse school weer. Daar gaat Lisa naar groep 3.