Alweer verhuisd

We zijn vandaag op kantoor weer verhuisd. Dit is mijn 4e kantoor sinds ik ben begonnen bij MS hier in de US (daarvoor heb ik nooit een eigen kantoor gehad).

Update 11/12: De reden waarom er weer verhuis is is vanwege de grote reorg een hele tijd geleden. OSG is een samenvoeging van alle engineers voor Windows, Windows Phone en xbox en Marketing waar Windows en Windows Phone marketing samen is gekomen. Er zaten dus nog steeds enorm veel teams niet bij elkaar (bijvoorbeeld xbox, wp en windows hadden graphics teams en netwerk teams). Er zijn nu dus meer dan 12.000 mensen verhuisd. Je kunt je voorstellen dat dat een hele klus is (je kunt tenslotte pas iemand verhuizen als er een kantoor vrij is). Het idee was om groepen mensen een week naar huis te sturen om daar maar te werken en dan een verdieping leeg te trekken (even spullen stallen in de garage) en dan grote aantallen tegelijk te verhuizen. Daar is door Terry Myerson een stokje voor gestoken. Dat zou voor teveel vertraging in Windows 10 zorgen dus men moest het beetje bij beetje doen. Dat was ook de reden dat we eerst tijdelijk op de 1e terecht kwamen (maar in ieder geval bij alle marketeers in het gebouw) en iets later naar dit kantoor.

Begonnen met dit kantoor (Studio E/3275)

WP_20130430_008

Via het raam van een collega zag ik nog wat daglicht.

WP_20130501_001

Toen een reshufle van het team en kwam gelukkig wat dichter bij de collegas te zitten en had het geluk van een prachtig uitzicht (de kans dat ik dit ooit weer krijg is nihil)

WP_20131219_15_36_55_Pro

Toen naar gebouw 37 waar de rest van de Windows marketing organisatie zit. Eerst tijdelijk op de 1e verdieping (37/1138). En dan nu naar de 3e verdieping (37/3138)

WP_20141210_001WP_20141210_003

We wachten maar weer af hoe lang dit gaat duren deze keer Smile