Onhandig koffie momentje

Soms heb je van die momenten…. Bij de koffieautomaat heb je zo’n aangeleerd patroon van handelingen. Je drukt op de linkerknop voor de gewone koffie rechts is decaf. Daarna de knop voor de hoeveelheid, dan op start. Apparaat begint te malen en dingen te doen, dan pak je op je gemak een beker, doet er een kartonnetje omheen zodat het niet te warm is om met je hand te pakken, zet um onder het apparaat en nog even wachten en de koffie loopt in de beker et voila je koffie is klaar.

Dat deed ik deze vrijdag dus ook alleen waren er dus geen bekers meer, snel in alle kasten gegeken, nope, geen beker (en ondertussen hoor je het koffieapparaat al die geluiden maken om koffie te zetten) gelukkig stonden er ook nog plastic bekers, dus snel 1 gepakt en net op tijd eronder gezet. Dat was dus niet zo handig…..

WP_20150109_003WP_20150109_002

Plastic smelt bij warme koffie……