Conference call met onze Pet Relocation Counselor

Vandaag een telefoontje gehad van Laura. Laura werkt voor ‘Worldcare Pet Transport’ en is onze ‘Pet Relocation Counselor’. Zei regelt voor ons de verhuizing van Dizzy naar de US. En niet de ‘move of Dizzy’ but ‘the important move of Dizzy’ J

Het is wel een ideale service hoor. Ze komen (als jij dat wilt uiteraard) de hond al eerder ophalen. Regelen, als jij dat wilt’ een vari-kennel voor haar. Brengen haar naar het vliegveld. Ze proberen uiteraard een rechtstreekse vlucht naar Seattle te boeken voor haar (minder stress voor Dizzy). Ze wordt door hun ‘ingecheckt’ en in Seattle opgepikt. We kunnen haar als ze aankomt even opzoeken (als we dat willen) en ze brengen haar wanneer het ons uitkomt bij ons nieuwe huis in de US terug.

Dizzy heeft nog een rabies inenting nodig. En ze moet een verklaring van een dierenarts hebben (binnen de 7 dagen dat ze vliegt) dat ze gezond genoeg is om te reizen. Dus deze week maar even langs de dierenarts om de prik te halen en haar meteen even te laten onderzoeken. Je wilt niet 1 week voor je vertrekt naar de US voor een verrassing komen te staan dat ze niet mee kan (zonder plan B)

Nog even een copy van haar Dierenpaspoort opsturen, chipnummer en een copy van mijn paspoort en ze kunnen weer verder voor ons aan de slag J