Mooi roze is niet lelijk

Vandaag mezelf weer ongelooflijk nuttig gemaakt :). Voor we straks naar de VS kunnen hebben we nog extra koffers nodig. Nou heb ik met Sinterklaas een hele mooie zuurstok roze trolley gekregen die mee kan als handbagage, dus daar moest ik uiteraard bijpassende koffers bij. Ik geloof dat de meeste mannen op dit punt afhaken, maar ja voor (de meeste) vrouwen is dit inderdaad belangrijk. Dus op jacht naar zuurstok roze koffers. Dat ging vreselijk goed, want bij de eerste winkel waar ik ging kijken, zag ik ze al staan. Heerlijke lichtgewicht koffers die supermakkelijk rollen, jahaa, ik let ook wel op praktisch hoor (als het zo uitkomt) en zuurstok roze. Heeft u daar 2 van? Doe mij die dan maar. Wie zegt dan vrouwen niet snel kunnen winkelen J. Dus 10 minuten later reed ik mijn aanwinsten naar de auto, en…. bedacht me dat het nog wel eens een uitdaging kon worden om deze in de mini te proppen. Uiteindelijk met 1 koffer op de achterbank (gelukkig had ik Lisa niet bij me) en 1 op de voorstoel weer naar huis gekacheld. Mission accomplished. Daarna Lisa opgehaald uit school en verteld dat mama mooie roze koffers had gekocht. Eenmaal thuis gekomen laat ik de aanwinsten vol trots aan haar zien, waarop ze zegt: goh, ze zijn wel heel erg roze hè mama. Euh… ja. Gelukkig is mooi roze niet lelijk en vond ze ze ondanks dat ze zo roze waren wel mooi J.

Mijn aanwinsten