Internationaal rijbewijs

Update 16-10: Dit hadden we dus niet hoeven doen. Als je in de US woont mag je maximaal 1 maand rondrijden met je NL rijbewijs. Als je hier niet woont een jaar. Internationaal rijbewijs voegt niets toe aan dit proces.

Sandra en ik hebben vandaag even een internationaal rijbewijs opgehaald bij de ANWB (kosten 17,95 pp). Als je naar de US gaat mag je daar een maand rondrijden met je NL rijbewijs. Met een internationaal rijbewijs een jaar. Het is maar een stukje papier met 2 nietjes door je pasfoto maar goed. In de US moeten we opnieuw theorie doen en afrijden. Dus nu hoeven we dat niet persee de 1e maand te doen.

Hier kun je alvast een paar testvragen maken, ik had 100% goed: http://www.dmv.org/drivers-license-practice-test.php je kunt tijdens je theorie maximaal 5 vragen overslaan tijdens de test als je ze niet weet, das dan weer handig J San is nu al zenuwachtig, haha.

Comments

Comment by Bas on 2013-04-09 11:32:14 +0000

Leuke blog.

Echt leuk om te lezen wat eigenlijk allemaal komt kijken bij een emigratie. Ik blijf jullie zeker volgen 🙂