Mijn eigen office, hoe nu in te richten?

Wel raar dat ik nu een eigen kantoor heb. Ik had via Facebook wat tips gevraagd over de inrichting. En daar kwamen best leuke dingen voorbij (zoals een blonde secretaresse)

Ben eens een rondje gaan wandelen in dit gebouw en daar zie je toch wel heel veel verschillende inrichtingen hoor.

Dit is mijn kantoor.

WP_20130503_001

Een collega heeft het zo ingericht (ik wil ook een raam!!) Met zijn eigen bankstel

WP_20130507_003

Dit is een beetje ingericht zoals Theo Rinsema mij adviseerde (keukentafel etc, alleen de espresso machine mist nog)

WP_20130507_004

Sander van den Hooven kwam met dit filmpje op de proppen. Dit wil ik ook!

En Remco kwam met het idee van dit bord op de deur Smile

41ei conXXL

Het voordeel van een eigen kantoor is toch wel dat je je spullen kunt laten liggen. Alles lekker aangesloten aan de USB hub etc. Smorgens laptop inprikken en weer aan het werk. Je stoel staat meteen goed, je scherm op de juiste hoogte. EN ik ben echt mega productief. Ik ben nogal snel afgeleid en dat gebeurd zo veel minder.

Het grote nadeel is wel de connectie met andere mensen. Ik zit iets verder weg van het team. De casual ‘walkins’ gebeuren dan minder. Je hoort minder vergeleken bij MS NL aan de tafels etc. Rampup wordt daardoor ook lastiger. Elke keer als ik naar het toilet ga of naar de keuken om wat drinken te pakken maak ik een rondje en een praatje als het er van komt. Lunch is daarom ook zoveel belangrijker geworden. HET moment om met 1 of meerdere collegas even bij te praten over werk of thuis etc.

Het is toch wel wennen. Dus als jullie nog meer tips hebben voor mijn inrichting dan hoor ik het graag Smile

Comments

Comment by Bram on 2013-05-07 23:58:30 +0000

Hi Matthijs.

Gister liep ik het kantoor van een van onze directeuren binnen (ja die hebben bij der T nog een eigen kantoor). Daar was alleen een grote vergadertafel een groot scherm (50″) aan de muur en in een hoekje van die tafel een kleine laptopje die op het scherm te zien was.

Dat stimuleerde heel erg om een goede discussie te hebben.

Veel plezier daar ouwe brombeer.

We missen je.

Groet

Bram

Comment by Marijke on 2013-05-10 02:42:12 +0000

Waar blijft de familie-in-nederland-foto op behangformaat aan 1 muur? Dat fleurt de kamer pas op 😉