We hebben telefoon

Zo, nu Sandra ook in de US is hebben we voor haar ook een mobiel abonnement gevonden. We zijn dus mobiel bereikbaar (in de US). We hebben beide een nr via net10. Dat betaal je per maand. Als je automatisch vernieuwd (creditcasrd opgeven) dan krijg je $5 korting. En voor een 2e abonnement ook nog eens $5 dus we zijn nu $45+$40 = $85 per maand kwijt (plus tax) voor onbeperkt voice/text en 1.5GB data per maand. Dat valt dus reuze mee.

Sandra Mobiel: 425-533-3409

Matthijs Mobiel: 425-628-8794

En ons oude 030-2980780 nummer werkt nog steeds (VOIP via budgetphone). Daar zijn we thuis op bereikbaar. ‘S nachts nemen we deze uiteraard niet op. Dus in noodgevallen op ons amerikaanse mobiele nummer bellen. (+1 of 001 ervoor draaien)

Ik heb budgetphone al wel omgezet naar Budgetphone Free. ipv 4.5 euro betaal je dan 12.50 euro en dan kost het bellen naar vast en mobiel niets extras meer. Naar een vast nummer bellen was maar 1 cent maar naar mobiel 14.3 en dat tikt toch aan als er een aantal personen zijn die je belt die alleen maar mobiel hebben. Dus San kan nu naar hartelust bellen naar haar familie (en ik naar mijn moeder Winking smile)