papa heeft ook een auto gekocht

Sandra had al een auto en ik reed ondertussen nog in de huur auto die door MS beschikbaar was gesteld. Een Toyota Corolla. Ik vond het helemaal niets dus meer druk voor mij om naar een auto te zoeken voor mijzelf. Optimist die ik ben wilde ik wel graag een cabrio. San had in NL natuurlijk de Mini Cabrio en dat was eigenlijk wel heel erg leuk op de dagen dat het mooi weer was. Nu denkt men dat het in Seattle alleen maar regent maar de zomers zijn hier best goed. Deze week zie je dan ook veel convertables de weg op gaan.

Na veel rondkijken op cars.com en ebay.com/motors is het gelukt om een auto te vinden. Heb een proefrit gemaakt en na wat onderhandelen een aardige prijs bedongen. Geen idee of ik nu teveel of te weinig heb betaald. Ik heb een 2005 Mercedes CLK500 convertible gekocht voor 17.500 dollar (dat is incl tax en alle fees die je moet betalen, de prijzen online zijn altijd zonder). Dus een kleine 14.000 euro. Deze keer heb ik de auto cash betaald. Naar de bank gegaan voor een ‘cashiers check’ en deze overhandigd aan de auto dealer en ik kreeg de auto mee.

WP_20130607_004

Het is dus een 5 liter (!!) V8 geworden met 302PK (San is blij want zij heeft 311 PK Sad smile) Er zit een navigatiesysteem op. Electrische stoelen met geheugen. Verwarmde voorstoelen. Garagedoor opener aan de spiegel etc. Dus best luxe.

Niet echt een musthave zo’n auto maar echt een ‘want’ have…

[print_gllr id=5631]