Healthcare is duur!

We hebben  nu ook de eerste rekening betaald voor de dokter. Sandra en Lisa zijn bij de huisarts geweest om zich in te schrijven en hebben meteen een paar prikken voor Lisa gehaald die nodig zijn voor school. Later is San nog terug geweest met Lisa omdat 1 prik NA de 4e verjaardig gehaald moest worden en Lisa had deze in NL 10 dagen voor haar 4e verjaardag gehad, en regels zijn regels dus dat moest gefixed.

Het model wat we hier gebruiken is dat een gedeelte wordt betaald door de verzekering en een gedeelte moet je zelf betalen (tot een maximum van $6000 per jaar op dit moment) het stuk wat je zelf betaald komt van een speciale rekening waar je belastingvrij op kunt sparen (en MS stopt daar ook een stuk voor ons in). Als je een rekening krijgt van de dokter of het ziekenhuis kun je dus uit dat potje betalen.

Nou de eerste claim is binnen. We moesten zelf $137 betalen en ik ben er eindelijk achter wat dat precies was. Het bezoek van San aan de dokter kost $260, dat moet je zelf betalen maar onze verzekeraar heeft die $260 terug onderhandeld (year right) tot die $137 dollar. Dit plus het bezoek van Lisa en de prikken kosten bij elkaar bijna $1000!!! Niet normaal.

Bezoek Lisa:clip_image002[6]

Bezoek San:clip_image002[8]

En de extra prik van Lisa:clip_image002