Lisa haar eerste rapport

Deze week heeft Lisa haar eerste rapport gekregen op school en we zijn super trots. De schaal gaat van 1 tot 4 waarbij een 3 het juiste nivo is. Een 4 is boven nivo en een 2 is bijna goed maar nog wat werk nodig.

We hadden een hele rits 2-en verwacht maar dat blijkt reuze mee te vallen. Allemaal 3-en en op 2 punten een 2 (Engels lezen en Engels schrijven) nou dat is niet gek.

San had laatst ook al even gesproken met de lerares die Lisa af en toe uit de klas haalt voor extra engelse begeleiding en die gaf aan dat ze verwacht dat Lisa in maart op level 2 zit voor engels (nu op 1) en ze moet naar level 4. Een level omhoog duurt normaal 1 jaar dus ook dat gaat heel goed en de school is erg tevreden.

Volgende week hebben we een half uur een gesprek met de juf van Lisa (Miss Scott-Winkler) en horen we meer details over hoe het gaat.

Heb het rapport ingescant voor de familie thuis om te bekijken.

Lisa Rapport page1Lisa Rapport page2Lisa Rapport page3