Toffe reactie HP

Ik schreef al eerder over een WTF momentje met de verhuizing naar de US. Ik had printer cartridges besteld voor mijn HP printer en die werken niet in mijn Nederlandse HP printer. Blijkt dat de type cartridges net iets anders zijn. Ze passen wel maar werken alleen met een printer uit de US. Ik ben er ondertussen achter dat HP hier niet uniek in is. Ook andere printerleveranciers hebben deze beperking (ik weet nog steeds niet waarom)

We kregen vlak nadat ik mijn blog gepost had een reactie van Ronald Hoogeweg van HP. Hij had onze blogpost gelezen en vond het vervelend voor ons. Kon ons helaas niet helpen de printer te ‘regio resetten’ maar bood wel aan een setje cartridges te versturen vanuit NL.

Super leuk natuurlijk en we hebben ze ondertussen binnen gekregen. Dus we kunnen weer naar hartelust printen.

Dus HP, bedankt voor de leuke opvolging. Wordt zeer gewaardeerd.