Go Hawks! Superbowl vandaag

The Seattle Seahawks spelen vandaag de finale in de Superbowl. Dat is de 2e keer in de geschiedenis dat dit gebeurd. De hele stad is gek! je ziet overal mensen gekleed in Seahawks shirts, je ziet overal nr 12 hangen (de 12e speler zijn de fans en het publiek). Erg leuk om te zien allemaal. Lijkt een beetje op de oranje gekte in NL als Nederland weer eens bijna in de finale staat.

Boeing heeft zelfs een vliegtuig geverfd in de kleuren van de Seahawks.

1391179539000--aa1

Ze hebben zelfs een testvlucht gemaakt in de vorm van een 12:

1391285260000--12

Fans hebben het empire state building in de juiste kleuren laten oplichten:

BfbZcECCAAA2BXo

Bij Microsoft zijn we ook druk geweest. Terry Myerson nodigde iedereen uit om op het sportveld bij de commons te komen en met zijn allen een 12 te maken, Dus een paar duizend man zijn komen opdraven en dat gaf onderstaand resultaat:

Microsoft-OSG-12thManFlag-Final-SLR-1-smallerMicrosoft-OSG-12thManFlag-InProgress-FromCopter-1Microsoft-OSG-12thManFlag-NearFinal-FromCopter-1Microsoft-OSG-12thManFlag-NearFinal-FromCopter-4Microsoft-OSG-12thManFlag-TakenOnAWindowsPhone

Dus het wordt een spannende wedstrijd straks.