carcrash

Sandra wilde zaterdag boodschappen gaan doen samen met Lisa. Helaas werden ze onderweg aangereden van achteren door een dame die niet zat op te letten. Lisa heel hard huilen en het duurde even voor San door had of het nu van de schrik was of van de pijn. Gelukkig waren San en Lisa alleen geschrokken. De Volvo heeft de klap opgevangen en de schade viel reuze mee.

WP_20140503_003

De andere auto zat behoorlijk in elkaar. De voorkant helemaal in de kreukels en de airbags waren eruit.

 

Vrienden van ons hebben dit ook een keer aan de hand gehad en toen bleek er van alles te zijn met de verzekering van de persoon. Dus San was zo handig om 911 te bellen. Die vroegen meteen of iedereen in orde was, of er een ambulance moest komen of niet etc. Dat was allemaal niet nodig, paar minuten later was de politie er al. Ook die vroegen meteen of alles in orde was. Even later kwam toch de brandweer (die rijden hier ook een ambulance) om toch nog even te controleren of alles in orde was.

De vrouw gaf wel meteen aan dat ze niet verzekerd was, gelukkig zijn we daar weer voor verzekerd (je verzekerd je dus voor ongelukken met niet verzekerde personen). San kan vandaag de verzekering even bellen en zorgen dat de auto gerepareerd wrodt. Als het goed is zijn alle kosten gedekt en zorgt de verzekeraar dat de kosten worden verhaald (of niet) bij de persoon in kwestie.

Ik heb zelf even wat ducttape (never leave home without it Smile) reparaties uitgevoerd zodat San Lisa even op school kan afzetten en naar de repairshop kan rijden.

WP_20140505_001

Lisa vroeg zich wel af hoe dit nu had kunnen gebeuren, dus ik heb uitgelegd dat dit nu een ongeluk is, dat kun je van te voren niet voorspellen (net als dat ze soms zelf een ongelukje heeft). Haar conclusie was dat het morgen dus weer kon gebeuren en dat papa maar alleen in de auto moest gaan zitten zonder haar, want ze wilde niet nog een keer een ongeluk. Later bedacht ze dat ze op de auto wilde liggen zodat ze van de auto kon afspringen als er weer een ongeluk zou kunnen gebeuren..

Heb haar toch maar meegenomen in de auto naar het zwembad de volgende dag en dat ging prima.

Al met al toch wel blij met de Volvo, die kan aardig wat hebben gelukkig.