The Connector

Microsoft doet er van alles aan om je op een goede manier op kantoor te laten komen. Je kunt met de fiets, de auto, carpoolen, van poolen (samen in een bus), we hebben een ORCA kaart voor gratis openbaar vervoer  of je kunt met ‘The Connector’.

RentonConnectoratOTC

Deze bussen rijden op vaste tijden vanaf vaste plekken in the Puget area. Ook bij mij in de buurt zijn een aantal opstap plaatsen. De bussen zijn voorzien van ruime zitplaatsen, WiFi en stroom voor je laptop. Je kunt dus terwijl de bus zich door de files probeert te worstelen rustig werken, emailen, boekje lezen of slapen.

WP_20140505_002

We hebben ook een mobiele app die je kunt gebruiken om je bus plek te reserveren. De app geeft je ook de info waar de bus is etc.

6 of 7

Je kunt smorgens en smiddags op verschillende tijden opstappen. De bus stopt op kantoor hier om de hoek dus dat is weer erg handig.

Mocht je nu een keer niet op tijd de bus kunnen halen omdat een bepaald overleg uitloopt of omdat er wat anders aan de hand is dan kun je toch nog thuis komen met een aparte bus of via de taxi. je kunt een x maal per jaar deze taxis declareren. Dus men doet er van alles aan om je in de connector te krijgen en er zijn eigenlijk geen argumenten om dat niet te doen.

Het is ook nog eens goed voor het milieu Smile