e. coli in het water op Mercer Island

Lisa gaat elke zaterdagochtend naar de Nederlandse school op Mercer Island. Nu hebben ze op Mercer Island tijdens routine tests van het water e.coli gevonden in het water. Dus iedereen wordt geadviseerd het water te koken. Op de scholen zijn alle drinkfonteinen en wastafels afgesloten en de restaurants zijn allemaal dicht.

dsc_0010

Prima voorzorgsmaatregelingen. ook als je het eiland op rijdt zie je grote borden met waarschuwingen etc.

image

We hadden Lisa afgezet op school en wilde even bij Starbucks koffie drinken. Die was dus dicht. Bummer! Toen we verder reden was er toch 1 Tullys open. De onderneemster had smorgens in Bellevue heel veel heet water en ‘drip’ koffie gemaakt en gehaald en kon daardoor toch beperkt open. Nou dat werd zeer gewaardeerd. Je kunt geen espresso krijgen maar toch nog thee en gewone koffie (en uiteraard wat te eten). Erg creatief en volgende keer komen we weer hier om koffie te drinken als we wachten tot Lisa uit school komt.