Nieuw kantoor, verhuisd van Studio E naar Building 37

We zijn met de afdeling verhuisd van Studio E naar Building 37 op de Redmond Campus. Verhuizingen gebeuren regelmatig maar dit is een erg grote. In totaal worden er 12.000 personen verhuisd in deze ronde. Ze proberen deze keer de verschillende teams dichter bij elkaar te brengen. Alle Windows marketeers komen nu dus in gebouw 37 terecht. Er zaten nog steeds mensen verdeeld over 2 gebouwen die redelijk ver uit elkaar lagen en dat is nu dus gecorrigeerd.

WP_20141015_003

De verhuizing ging deze keer niet zonder problemen. Je krijgt normaal van te voren een verhuisformulier, kratten om spul in te doen en stickers om aan te geven wat er in je kantoor moet verhuizen. Die had ik nog niet gehad maar kreeg al wel de melding van het systeem met de vraag om een survey in te vullen om te vragen hoe mijn verhuizing was geweest. Mijn nieuwe kantoor stond ook al het in adresboek maar ik zat nog steeds in het oude kantoor. Dat ging dus niet goed. Nu ben ik ook nog niet in mijn uiteindelijke kantoor terecht gekomen maar in een tijdelijk kantoor op de begane grond. Ik moet wachten tot de persoon in mijn nieuwe kantoor is verhuisd zodat ik erin kan trekken. Men vond het handiger om iedereen eerst in hetzelfde te krijgen en daarna naar de uiteindelijke bestemming.

Building 37 is aan de andere kant van de campus (rechtsonderin op dit kaartje)

image

Als je verhuisd krijg je onderstaand formulier om in te vullen:

WP_20141015_002

Op het formulier geef je aan hoe je buro moet komen te staan, waar je pc/schermen moeten komen etc.

Nieuwe kantoor is qua oppervlak iets kleiner maar wel met glazen wand en glazen schuifdeur (93 sqft ipv 115 sqft). Veel toegankelijker dan het vorige kantoor. De meeste collegas vinden het helemaal niets (waren erg verknocht aan Studio E naast de commons) maar ik denk dat dit kantoor zich veel beter leent voor samenwerking, er zijn veel hoekjes met stoelen en tafels waar je even kunt gaan zitten etc.

image

Oude kantoor

image