White Elephant

Afgelopen week hadden we met de afdeling een ‘White Elephant’ event. Ik had er nog nooit van gehoord maar het was erg leuk. Het idee is dat iedereen een kado meeneemt (ingepakt) en op een tafel neerzet. Het zijn eigenlijk allemaal rare kadootjes. (meestal spul wat je thuis hebt staan maar heel graag vanaf wil).

Daarna krijgt iedereen een nummer. Het laagste nummer begint. Je zoekt OF een kado uit van de tafel of je mag een kado van iemand die al een kado heeft stelen. Als je kado wordt gestolen mag je een kado van de tafel uitzoeken of een kado van iemand anders stelen. Je mag niet meteen terug stelen van diegene die je kado had afgepakt. En een kado mag maximaal 2x worden gestolen.

Als de laatste persoon is geweest mag de eerste als laatste nog een keer een kado stelen.

Je ziet heel wat rare kado’s voorbij komen zoals deze:

WP_20141211_001

1 collega had het ‘geluk’ dat ie 6 cassettebandjes kreeg. die werd door niemand afgepakt Glimlach

Ik kwam uiteindelijk thuis met het volgende kookboek, Cookin’ with Coolio:

WP_20141211_002

Dit is blijkbaar een ‘ding’ hier op tv, zie onderstaande video.