Verjaardag Lisa

Dinsdag is Lisa 5 jaar geworden. Ze mocht uiteraard trakteren op school en ‘s middags een kinderfeestje. Taart eten en wat drinken thuis, schorten kleuren en daarna naar het restaurant van Marco zelf pizza’s bakken. Erg leuk en geslaagd. Ze mocht van alle meiden ook op hun verjaardag komen en ze wilden volgend jaar weer op het feestje van Lisa komen….

Zaterdag was het ‘grote mensen’ feestje. Ook ditmaal realiseer je je weer even dat dit feestje van Lisa de laatste keer in Nederland is. Dat is soms wel even slikken. Het was gezellig. Iedereen was er. Lisa kreeg uiteraard een prinsessentaart met 5 kaarsjes.

Ze is super verwend met leuke kadootjes. Oma had een speciaal kadootje. Dat was een kadootje met een verhaal. Mijn moeder heeft een ‘troostdeken’ gemaakt voor Lisa. Met allemaal losse stukjes stof (onder andere uit het dekentje wat we in de wieg vroeger hebben gebruikt) een deken speciaal voor Lisa. Dus na het uitpakken heeft Oma uitgelegd wat de deken betekent:

Aan de andere kant van de deken zijn allemaal hartjes. 1 hartje is het hartje van Lisa (zie je naast Lisa)

De andere hartjes zijn van iedereen die speciaal is voor Lisa. (Oma, Beppe, ome Willem, tante Marijke, juf Tineke etc)

En als Lisa zich dan verdrietig voelt in Amerika kan ze de deken om haar heenslaan en dan heeft ze iedereen waar ze van houdt en mist vlak bij haar hart.

Nou, houd het dan nog maar eens droog! Heel lief en speciaal, Lisa is er super blij mee. Ze begrijpt echt heel goed dat ze daar inderdaad mensen zal missen (ondanks veel Skypen).

We hadden Casper ook nog te logeren dit weekend (kan nu nog) en die vroeg al of Lisa volgend jaar weer een feestje ging geven (ja zei ze) maar wie ze dan ging uit nodigen vroeg Casper, daar moest ze even over nadenken en toen zei ze: dat weet ik niet L

Gelukkig gaan Lisa en Casper later nog steeds trouwen en in NL wonen (we hebben in Bosch en Duin een huis uitgezocht met een garage onder het huis waar je met sneeuw zo in kan glijden). En als Lisa een paar dagen naar het ziekenhuis moet omdat ze een baby krijgt komt Casper haar ophalen met de auto (een PSV.. BMW bedoeld hij) want hij kan heel hard rijden maar niet als de baby in de auto zit J

Dubbel gevoel na dit weekend moeten we bekennen.