Nieuwe trampoline voor Lisa

We hadden Lisa al in NL een trampoline beloofd maar het kwam er maar niet van om er 1 aan te schaffen. Nu uitgesteld tot we in ons eigen huis woonden (omdat we geen zin hadden de trampoline in en uit elkaar te moeten halen tijdens de verhuizing).

Zaterdag toch maar even langs geweest bij Springfreetrampoline in Issaquah. We hadden wel en idee hoe groot hij moest zijn maar in het echt even kijken leek ons toch verstandig. Nou dat was slim, want de deal in de winkel was toch aanzienlijk beter dan die op internet. We kregen gratis het trapje, de basket en de bezorg en in elkaar zet service. Scheelde toch weer $600. (Blijft het nog steeds veel geld voor een trampoline). We hebben de R79 gekocht. Vandaag (maandag) werd de trampoline bezorgd en in elkaar gezet.

voordeel van deze trampoline is dat hij lang mooi blijft en je niet naast de trampoline in de veren kunt vallen dus extra veilig (en dat leek ons handig met die rare Amerikanen hier en als er eens een kind komt spelen)

Lisa is er in ieder geval heel blij mee.

WP_20130812_16_11_16_ProWP_20130812_16_11_30_ProWP_20130812_16_11_48_Pro