MARYSVILLE SCHOOL SHOOTING

 

Deze week is op een High School in de buurt een schietpartij geweest. Marysville ligt zo’n 20 mile bij ons vandaan (zie kaartje, nr 1 wonen wij, nr 2 is waar de school ligt)

image

Dat is toch best in de buurt. Ik zag dat het ook in NL op het nieuws was geweest. We kwamen er zelf achter omdat we een mail van de school van Lisa kregen:

image

en omdat we via een automatisch systeem ook werden gebeld. Dit doen ze hier toch best goed om je snel op de hoogte te brengen en je gerust te stellen dat er op de school waar je kind zit op dat moment niets aan de hand is.

Vreselijk natuurlijk wat er is gebeurd. Toch voelt het voor ons nog steeds als ver weg om eerlijk te zijn. Had zelf nog nooit van het plaatsje gehoord ook al zijn we er wel langs gereden zie ik als ik op het kaartje kijk (het is het plaatsje waar de Seattle Premium Outlets ook zijn en daar zijn we regelmatig geweest)

Comments

Comment by Bas van de Sande on 2014-10-27 03:43:45 +0000

Dat komt dan toch wel plotseling dichtbij. In 0031 was het vrij uitgebreid in het nieuws.