Microsoft: wederom reorganisatie en ontslagen

thVeel van jullie zullen op het nieuws wel gelezen of gehoord hebben dat Microsoft weer mensen gaat ontslaan. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd (en zal vast de laatste keer niet zijn). Vorig jaar rond deze tijd werd aangekondigd dat er 18.000 uit moesten. Deze keer 7800. Het gaat met name om de phone hardware business. Gelukkig is dat niet de hoek waar ik zit. Ik zit in het business stuk en in de organisatie waar het ontwikkel platform voor Windows wordt gemaakt. Dat onderdeel is recentelijk ook gereorganiseerd. Waar het op neer komt is dat de hardware en de software tak zijn samen gevoegd voor Windows. Terry Meyerson is daar nog steeds de baas. (mijn skip, skip, skip level manager).

Dus op dit moment geen impact voor mijzelf. (ook wel fijn 1 dag nadat we een bod op een huis hebben gedaan). Hoewel ik met de green card wel wat flexibeler ben geworden om te solliciteren vind ik mijn werk wel leuk op dit moment dus liever niet.

Comments

Comment by Marijke on 2015-07-09 13:41:38 +0000

Gelukkig! Er zijn grenzen aan spannende zaken ?